Demić na korak od Slobode

Demić na korak od Slobode

Midhat Šljivak

Dosadašnji fudbaler Veleža Rijad Demić mogao bi u narednim danima pojačati ekipu tuzlanske Slobode.

22-godišnji veznjak proveo je prethodnih nekoliko dana na probi u praškoj Sparti, ali do potpisa ugovora nije došlo, te će se ovaj mladi fudbaler vratiti u Premier ligu Bosne i Hercegovine, ali ne u Velež, već vjerovatno u ekipu Slobode.

U jesenjem dijelu sezone Demić je odigrao 11 utakmica za Velež u Premijer ligi, dok je u Kupu igrao sve susrete i postigao je dva gola i to jedan protiv Zrinjskog.

Slobodi će se na treninzima od ponedjeljka priključiti i Damir Hadžić, dok je pored Demića, trener Slobode Darko Vojvodić u pregovorima sa još jednim bivšim igračem Sarajeva, Ajdinom Maksumićem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.