Demić na probi u Sparti

Fudbaler Veleža odlazi u Češku?

Demić na probi u Sparti

Riad Demić, mladi veznjak mostarskog Veleža, nalazi se na probi u najvećem češkom klubu Sparti iz Praga, prenose česki mediji.

Demić je u Spartu došao na preporuku bivšeg trenera Sarajeva, Jiržija Plišeka, a trener Sparte, Martin Hasek je izrazio zadovoljstvo prikazanim, obzirom da je mladi veznjak već odigrao jedan probni meč:

"Ima dobru kontrolu lopte i potrebnu mirnoću, a činjenica da ima 22 godine, govori da već ima značajnog iskustva. Čini se veoma dobrim" rekao je Hasek, koji je istakao da će klub razmotriti sve opcije, prije nego mu ponudi ugovor.

Ukoliko Demić potpiše ugovor sa Spartom, Velež neće dobiti oštetu, jer je njegov ugovor sa Rođenima ističe na kraju ovoga mjeseca.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.