Demić: Slobodi želim sve najbolje

Nagli preokret

Demić: Slobodi želim sve najbolje

Adnan Beganović

Iako je u posljednjih nekoliko dana trenirao sa Slobodom, Riad Demić, i u proljetnom dijelu premijerligaške sezone nosit će dres Veleža.

Naime, ovaj fudbaler bio je na korak do prelaska u Slobodu, a za SportSport.ba govori zbog čega je odlučio ostati u Veležu.

"Ne osjećam nikakvu krivnju, odnosno smtram da nisam nikog prevario. Žao mi je što u Tuzli i Mostaru javnost nije upoznata sa istinom", rekao je Demić za SportSport.

"Na kraju polusezone obećao sam čelnicima Veleža da ću ostati u Mostaru ukoliko ne odem u inostranstvo. Bio sam u Češkoj deset dana, vratio se u Mostar i u narednih desetak dana niko me iz kluba nije zvao. Onda sam kontaktiran iz Slobode, trener Darko Vojvodić bio je jako korektan. Obećano mi je da ću kada dođem u Tuzlu dobiti jednu platu", govori Demić i na kraju dodaje:

"Međutim, mjesec dana je prošlo, a to nije bilo ispoštovano. Radio sam profesionalno, nisam pravio probleme, no onda su iz Veleža čuli o čemu se radi i trener Varešanović, te sportski direktor Velagić su me kontaktirali, pa sam se odlučio vratiti. Ovim putem želim se zahvaliti Vojvodiću, koji je uvijek bio uz mene, a Slobodi želim sve najbolje u nastavku sezone."

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.