Demichelis produžio ugovor sa Cityjem

Demichelis produžio ugovor sa Cityjem

E. Škorić

Iskusni argentinski defanzivac Martin Demichelis produžio je ugovor sa Cityjem.

Demichelis je imao važeći ugovor do kraja sezone, ali je sa Građanima potpisao nastavak saradnje, koja će trajati do ljeta 2016. godine.

Ovaj iskusni stoper borit će se za svoje mjesto s Mangalom i Kompanyjem, a ove sezone je upisao 22 nastupa u Premiershipu i šest u Ligi prvaka.

"Sretan sam što sam produžio ugovor. City je veliki klub s velikim ambicijama i zajedno možemo ostvariti ciljeve. Obećavam da ću dati sve od sebe za ovaj klub", kazao je Demichelis.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.