"Demichelis sigurno napušta Bayern"

Menadžer Argentinca potvrdio:

"Demichelis sigurno napušta Bayern"

Edmir Škorić

Argentinski "zadnji" minhenskog Bayerna, Martin Demichelis će u januaru pronaći novi klub, potvrdio je njegov menadžer Jorge Cyterszpiler.

Demichelis je želio napustiti Bayern još tokom ljeta, ali je u konačniti ostao na Allianz Areni. Ipak, 29-godišnjak je pao u nemilost treneru Bavaraca Louisu van Gaalu, te nije uspio odigrati niti jednu utakmicu.

"U decembru sam u Europi i gotovo sigurno je da će Demichelis napustiti Bayern. S Van Gaalom nema dogovora i nekoliko klubova zainteresirani su za Demichelisa. Juventus je jedan od njih, ali postoje i neki klubovi u Engleskoj i Španjolskoj", kazao je Cyterszpiler, dodavši:

"Cijena? Rano je o tome pričati, najprije moram razgovarati s Bayernom."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.