Demichelis: Želim igrati za Real

Defanzivac Bayerna

Demichelis: Želim igrati za Real

Edmir Škorić

Svestrani argentinski odbrambeni igrač, Martin Demichelis, član je minhenskog Bayerna. No, njegova želja je zaigrati za madridski Real.

Štoper Argentine i Bayerna rekao je kako ima dobre odnose sa trenerom Reala Manuel Pellegrinijem, te kako mu je Čileanac savjetovao da napusti Allianz-Arenu i preseli na Santiago Bernabeu.

"Jednog dana volio bih igrati za Real Madrid. Pellegrini i ja imamo veoma dobre odnose. Jednom prilikom mi je savjetovao da se priključim Realu. Sada bih volio da igram u njegovom klubu", kazao je Demichelis za AS.

Iako je Njemačka posebno mjesto za njega, on bi itekako volio živjeti u Španiji koja dosta nalikuje njegovoj domovini.

"Želim živjeti u Španiji jednog dana. Njemačka će uvijek biti posebno mjesto za mene, budući da je moj sin rođen ovdje, ali život u Španiji puno više liči na onaj u Argentini", završio je 28-godišnjak.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.