Demirović jučer produžio s Alavesom, a već danas predstavljen u novom klubu

Ide u Sochaux na posudbu

Demirović jučer produžio s Alavesom, a već danas predstavljen u novom klubu

Endin Čaušević

Bh. napadač Ermedin Demirović jučer je produžio ugovor s Deportivom Alavesom, ali već danas je predstavljen u novom klubu.

Naime, Alaves je odlučio da je najbolje da Demirović narednu sezonu igra na posudbi i prihvatili su ponudu Sochauxa gdje će bh. napadač biti do narednog ljeta. Sochaux se takmiči u francuskoj Ligui 2 i Alavesov cilj je da dobije što veću minutažu.

Zanimljivo da će čelnici francuskog kluba imati priliku da na kraju sezone otkupe ugovor bh. napadača. Demirović je prošle sezone debitovao u prvom timu Alavesa za koji je odigrao šest utakmica i postigao je tri gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi