Demirović nije više trener Jedinstva
Bišćani ostali bez trenera

Pred utakmicu sa Travnikom

Demirović nije više trener Jedinstva

Dan prije Kup utakmice između Travnika i Jedinstva, Bišćani su ostali bez trenera. Naime, Irfan Demirović odstupio je sa te pozicije nakon poraza od banovićke Budućnosti (0:2).

Nakon odigranog petog kola prve lige Federacije Bosne i Hercegovine u kojem su nogometaši Jedinstva na domaćem terenu poraženi od Budućnosti iz Banovića rezultatom 0:2, šef stručnog štaba NK Jedinstvo Irfan Demirović podnio je ostavku.

Irfan Demirović je bivši igrač Jedinstva, a najveće uspjehe je doživio kao direktor omladinske škole NK Jedinstvo, gdje je u radu s mladima ostvario iznimne rezultate, kako na nivou države, tako i međunarodne. To su prepoznali i u nogometnom savezu BiH te je on od 2008 imenovan za prvog pomoćnika selektora U-19 reprezentacije, Zorana Bubala.Podsjetimo da sutra Jedinstvo igra sa Travnikom u okviru Kupa Bosne i Hercegovine.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije