Denilson: Arsenal još može do naslova

Denilson: Arsenal još može do naslova

Edmir Škorić

Arsenalov mladi veznjak, Brazilac Denilson ističe kako Topnici još uvijek mogu do naslova Premiershipa, unatoč dobrim partijama gradskog rivala Chelseaja i razmaku od četiri boda.

Arsenal je u srijedu propustio dva boda kod Sunderlanda, primivši pogodak u sudijskoj nadoknadi (1:1). Chelsea je, pak, savladao Blackpool (4:0) i sada je razmak ovih dvaju klubova četiri boda.

"I dalje mislim da možemo osvojiti Premier ligu ov sezone. U jako dobroj smo poziciji. Najvažnije je da zadržimo taj niz neporaženosti", kazao je Denilson za službenu stranicu Arsenala, dodavši:

"Prošlo je dugo vremena od posljednjeg naslova i vjerujem da je upravo ova sezona naša. Pokazali smo u ovih nekoliko utakmica svoj kvalitet i svi naporno radimo da ostvarimo cilj".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.