Denilson: Spremni smo za Chelsea

Nakon prolaza u osminu finala LP-a

Denilson: Spremni smo za Chelsea

Edmir Škorić

Brazilski veznjak Denilson bio je strijelac jednog od dva Arsenalova gola u sinošnjem trijumfu nad belgijskim Standardom. Sada Topnike očekuje 'vreli' londonski okršaj sa Chelseaom.

Momčad Arsene Wengera plasirala se u osminu finala Lige prvaka nakon sigurne pobjede nad belgijskim Standardom iz Liega. Pobjedničke golove postigli su Francuz Samir Nasri i Brazilac Denilson.

"Arsene Wenger mi je rekao da moram više pucati, a to sam večeras i napravio, te sam jako ponosan na gol", kazao je Denilson za goal.com, te dodao.

"Najvažnije je da je momčad ostvarila uspjeh. Plasirali smo se i sada smo spremni za nedjelju i duel sa Chelseaom".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.