Denis Čomor radi punim intenzitetom

Nakon višemjesečne pauze

Denis Čomor radi punim intenzitetom

A. Beganović

Fudbaleri Sarajeva već nekoliko dana nalaze se na pripremama u Opatiji, a nakon višemjesečne pauze jučer je sa ekipom trenirao i Denis Čomor.

Čomorov povratak na teren, nakon gotovo šest mjeseci, njegovi suigrači dočekali su sa ogromnim aplauzom, piše zvanična stranica kluba.

"Više od pet mjeseci i dvadeset dana sam čekao na ovaj trenutak i jučer sam ga dočekao. Hvala Bogu, bolova uopšte nije bilo. Osjećao sam se rasterećeno. Lijepo je bilo igrati sa ekipom, osjetiti draž igre. Ovim putem bih se zahvalio doktoru Maksiću, našem kondicionom treneru Duratbegoviću, te stručnom štabu i fizoterapeutima bordo kluba. Naravno, ne mogu da izostavim svoju porodicu i djevojku. Svi oni su mi pružali bezuslovnu podršku u proteklim mjesecima, što je doprijenijelo mom brzom oporavku", prenosi zvanična stranica FK Sarajevo Čomorovu izjavu.

Što se tiče zdravstvenog stanja ekipe, svi igrači su zdravi i nesmetano obavljaju zacrtani plan i program stručnog štaba.

Jedini igrač koji se žali na povredu je Radan Šunjevarić, koji osjeća bolove u tetivi, ali već danas popodne bi trebao biti spreman da bez poteškoća trenira sa ostatakom ekipe.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.