Denis Ćorić prvi kandidat da preuzme FK Velež!

Nakon odlaska Nedima Jusufbegovića

Denis Ćorić prvi kandidat da preuzme FK Velež! · Saznajemo

Admin Čaušević

Pet bodova iz tri domaća susreta na startu nove sezone glavni su razlog zašto Nedim Jusufbegović više nije trener Veleža, a već se ističe prvi kandidat koji će preuzeti popularne Rođene. 

U Veležu su već zasukali rukave i krenuli u potragu za budućim šefom stručnog štaba, a kako SportSport..ba saznaje "lociran" je i prvi kandidat za užernu klupu.

Želja čelnika mostarskih Crvenih je da na klupu dovedu Denisa Ćorića, perspektivnog stručnjaka koji trenutno ima angažman na klupi GOŠK-a.

Kako SportSport.ba saznaje postoji obostrana zainteresovanost da Ćorić postane novi trener Veleža, međutim detaljnije i finalne razgovore tek treba obaviti.

Ćorić je odličan posao odradio u GOŠK-u, a i nedavno su se čelnici Veleža na licu mjesta mogli uvjeriti u njegove trenerske sposobnosti.

Gabeljani su u 2. kolu na stadionu Rođeni odigrali taktički veoma zreo i disciplnovan meč protiv Veleža i na kraju su zasluženo odnijeli bod poslije remija od 0:0.

Oglasi

Preostaje sačekati da Ćorić, Velež, ali i GOŠK pronađu zajednički jezik, ali sve vodi ka tome da će 43-godišnjak pruzeti popularne Rođene.

Velež je novu sezonu započeo visokom pobjedom nad Zvijezdom 09, poslije čega su uslijedili remiji sa GOŠK-om i Širokim Brijegom.

Igra, ali i forma pojedinih igrača u posljednja dva meča nisu bila na zadovoljavajućem nivou što je rezultiralo sporazumnim raskidom saradnje sa Jusufbegovićem. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ko god bude imenovan za novog trenera, već u prvom meču će imati težak posao jer u ponedjeljak od 21 sat na stadionu Asim Ferhatović Hase Velež će gostovati Sarajevu.

Inače, što se tiče Ćorića on je prije GOŠK-a vodio Široki Brijeg gdje jedno vrijeme bio i pomoćni trener, dok je svoju trenersku karijeru gradio i u Posušju. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Njazri94
Navijac Zrinjskog ce im biti trener hahahahahahha,povedi ih Denise ka ponoru iz kojeg se vise nikad iscupati nece
1 6
MUSVDG81
Husref jedino pravo riješenje!!
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti