Huseinbašić ne prestaje oduševljavati: Dok Misimović tvrdi da je naš, on postiže golove za Njemačku
Denis Huseinbašić je prihvatio poziv mlade reprezentacije Njemačke usprkos interesu Bosne i Hercegovine

Denis debitovao golom za Njemačku

Huseinbašić ne prestaje oduševljavati: Dok Misimović tvrdi da je naš, on postiže golove za Njemačku

M. Šljivak

Talentovani fudbaler Kolna Denis Huseinbašić (21) na fenomenalan način je debitovao u dresu mlade reprezentacije Njemačke u duelu protiv Italije i postigao je gol na samom otvaranju meča.

Denis Huseinbašić je prihvatio poziv mlade reprezentacije Njemačke, iako se očekivalo da postane A reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Vezni fudbaler Kolna upisao je danas prvi nastup za njemačke nade, a na debiju je uspio postići i sjajan pogodak za vodstvo svoje reprezentacije.

Sjajno se 21-godišnji fudbaler snašao u kaznenom prostoru Italije. Došao je do lopte pored protivničkog defanzivca, a zatim je bacio golmana te je plasirao loptu u mrežu za prednost od 1:0.

OVDJE pogledajte ovaj zaista odličan pogodak potencijalnog reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Huseinbašić je tako u dresu Njemačke nastavio sa fenomenalnim nastupima jer je u dresu Kolna šokirao sve ove sezone, posebno kada se zna da je došao iz četvrte lige.

Oglasi

Talentovani fudbaler je ove sezone nastupio u 17 utakmica za Jarčeve. Ima učinak od sedam golova i tri asistencije.

I dok Huseinbašić igra za Njemačku, direktor reprezentacije Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović smiruje strasti i tvrdi da će Denis igrati za našu selekciju.

"Sve je u redu, nemam drugu informaciju. U kontaktu sam s njim i imao sam informaciju da će dobiti poziv za Njemačku. Predao je za naš pasoš", rekao je Misimović za SportSport.ba.

Nadamo da će selektor, bio to Petev ili neko drugi, pružiti šansu Huseinbašiću u narednom periodu, te da nećemo izgubiti još jednog mladog fudbalera.

Olako ne smijemo gubiti fudbalere posebno kada pokazuju ovako sjajan talenat.

Top Komentari

Mowzilla
Miske, da li je sve u redu!?
6 0
Adnanos
Momak gleda sebe sto je normalno. Dobio poziv - prihvatio - pokazao sta umije.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi