Denis Zvonić, junak Veleža: Biće i suza radosnica, spreman sam častiti saigrače

Velež na pragu Evrope

Denis Zvonić, junak Veleža: Biće i suza radosnica, spreman sam častiti saigrače

E. Škorić

Denis Zvonić, kapiten FK Velež, bio je jedan od junaka u pobjedi nad Slobodom.

Rođeni su slavili s 2:0 u meču 32. kola Premijer lige, pa im nedostaje samo bod da osiguraju plasman u Evropu.

Svi su naravno sretni i ponosni, a pred kamere SportSport.ba stao je kapiten i strijelac gola koji je prelomio pitanje pobjednika petnaestak minuta prije kraja.

"Hvala Bogu. Nije važno ko je postigao gol, važno je da smo izborili Evropu. Zahvaljujem se i saigračima što smo pokazali volju i karakter i da nakon promašenih zicera dođemo do gola. Hvala i navijačima koji su u velikom broju bili prisutni pored stadiona", rekao je Zvonić, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Suze radosnice? Bit će ih, naravno. To se podrazumijeva, emocije su prisutne. Čestitam Behramu na golu, pokazao je emociju. Svi smo pokazali karakter. Ako izborimo Evropu, evo kao kapiten spreman sam da častim ekipu".

Velež narednog vikenda u 33. kolu gostuje Mladosti u Doboju kod Kaknja i sa jednim bodom ima priliku da ovjeri svoje mjesto u Evropi.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

*p!p!t@*
Zvona naklon do poda!!! Dirnuo si svakog iskrenog navijača!!!
7 0
Nije.bitno
Kao Velezovac spustite se na pod, samo iz jednog razloga. Ima kolo do kraja i nista jos nije gotovo. Odigrajte momacki i pozrtvovano iduce kolo, osigurajte Evropu i onda cemo svi da slavimo.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi