Derbi Borca i Sarajeva u centru pažnje zbog kvote na kladionici

Zanimljiva ponuda

Derbi Borca i Sarajeva u centru pažnje zbog kvote na kladionici

E. Čaušević

Već sutra starta 21. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine utakmicom Tuzla Cityja i Veleža, dok se veliki derbi Borca i Sarajeva igra u subotu.

U centru pažnje sigurno da će ovog vikenda biti okršaj Borca i Sarajeva koji se igra u subotu sa početkom u 16:30. Obje ekipe su kandidati za titulu prvaka BiH što daje dodatni draž utakmici u Banjaluci.

Sarajevo stiže kao lider na tabeli, dok je Borac na trećoj poziciji i ima tri boda manje od bordo kluba. Jasno je da će Borac imati veliku podršku svojih navijača i sigurno je da nas očekuje spektakularna utakmica.

No, ono što je zanimljivo za kladioničare jeste da je manja kvota na pobjedu Sarajeva nego na pobjedu Borca iako ovaj tim igra na domaćem terenu. No, to samo potvrđuje da je bordo tim na pole poziciji što se tiče favorita za osvajanje titule, dok će igrači Borca učiniti sve da im pomrse račune.

U bogatoj ponudi kladionice Meridianbet možete pogledati kvote za ovaj meč koje su izazvale dosta pažnje i to na OVOM linku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Međutim, sigurno da nas očekuje i dosta uzbuđenja na ostalim mečevima Premijer lige. Kao što smo napisali 21. kolo počinje već sutra okršajem Tuzla Cityja i Veleža, dok u subotu pored meča u Banjaluci igraju još Zvijezda 09 - Željezničar, Mladost - Široki Brijeg i Zrinjski - Sloboda, a u nedjelju se sastaju Čelik i Radnik.

Sve kvote za ostale mečeve Premijer lige Bosne i Hercegovine možete pogledati OVDJE.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Najnovije vijesti