Derbi na Tušnju najposjećeniji

16.950 gledatelja na susretima 22. kola

Derbi na Tušnju najposjećeniji

Midhat Šljivak

Meč FK Sloboda i FK Željezničar najposjećeniji je u 22. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Derbi na Tušnju, kojeg je Željo dobio s 1:0, po zvaničnim podacima gledalo je 8.000 gledatelja, odnosno gotovo 50 procenata kompletne posjete.

Utakmice Zrinjskog - Rudara, te Sarajeva i Slavije gledalo je po 2.500 gledatelja, dok je meč Širokog i Čelika posmatralo 2.000 ljubitelja fudbala.

Utakmica na Piroti u kojoj je Borac savladao Travnik s 2:0, gledalo je 650 ljudi, Drinu i Radnik je gledalo 500, a susrete Olimpica i Viteza, te Mladosti i Veleža gledalo je po 400 ljudi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ukupno je, prema podacima NSBiH, osam susreta 22. kola Premijer lige BiH gledalo 16.950 ljubitelja najvažnije sporedne stvari.

GRAD MEČ POSJETA
Tuzla Sloboda - Željezničar 8.000
Mostar Zrinjski - Rudar 2.500
Sarajevo Sarajevo - Slavija 2.500
Široki Brijeg Široki - Čelik 2.000
Travnik Travnik - Borac 650
Zvornik Drina - Radnik 500
Sarajevo Olimpic - Vitez 400
Doboj Kakanj Mladost - Velež 400
Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi