Derbi u Banjaluci, Kozara dočekuje Rudar

Prva liga RS, play-off

Derbi u Banjaluci, Kozara dočekuje Rudar

D. Vejo

U okviru sedmog kola play-off faze Prve lige Republike Srpske predstojećeg vikenda biće odigrane tri utakmice.

Epitet derbija nosi susret u Banjaluci, a gdje će snage odmjeriti ovogodišnji prvak Borac i najprijatnije iznenađenje ekipa Podrinja iz Janje.

Za crveno-plave ova utakmica ima značaj u vidu povećanja bodovne prednosti u odnosu na prvog pratioca, tim iz Janje, dok njihov protivnik igra rasterećeno i bez bilo kakvog rezultatskog pritiska.

Utakmica je na programu sutra od 19 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Drugi meč, biće onaj u Derventi gdje se sastaju tamošnji Tekstilac i Drina iz Zvornika. Dervenćani igraju nešto slabije u play-off fazi, dok Zvorničani imaju skor od pet pobjeda i jednog poraza zbog čega uloga favorita na ovom susretu ide na adresu gostiju.

Ovaj susret na rasporedu je sutra od 17 sati.

Ništa manje uzbudljivo neće biti ni u Gradišci gdje domaća Kozara dočekuje posrnuli Rudar iz Prijedora koji ima tri vezana poraza. Velimir Stojnić će pokušati da sa svojim mladim timom ostvari pozitivan ishod i tako prvenstvo privede kraju dostojanstveno i časno, dok Zlatko Jelisavac i njegovi izabranici traže izlaz iz rezultatske krize.

Meč je na programu takođe sutra od 17 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti