Derbi u Banjaluci, Kozara dočekuje Slaviju

Starta Prva liga Republike Srpske

Derbi u Banjaluci, Kozara dočekuje Slaviju

D. Vejo

Prva liga Republike Srpske u subotu otvara svoja vrata.

Derbi prvog kola šampionata odigrat će se u Banjaluci, gdje će tamošnji Borac dočekati ekipu Slavije iz Istočnog Sarajeva. I jedni i drugi imaju imperativ pobjede, kako bi što brže sebi otvorili put ka najelitnijem rangu takmičenja gdje su i bili tokom prošle sezone.

U drugom susretu, svoja koplja ukrstit će Kozara i Zvijezda 09 iz Etno sela Stanišići. Tim iz Gradiške i pored kadrovskih problema, pokušat će upisati prva tri boda na svom terenu.

Drina će svoj prvoligaški put početi u Mrkonjić Gradu, gdje će gostovati tamošnjoj Slobodi.

U Doboju, snage će odmjeriti Sloga i Sutjeska iz Foče, dok će Podrinje ugostiti ekipu Borca iz Šamca.

Zadnji po redu ali  ne i važnosti, biti će meč između Tekstilca i Rudara u Derventi.

Prvenstvo starta u subotu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije