Derbi u Banjaluci, Slavija dočekuje Rudar

Prva liga RS

Derbi u Banjaluci, Slavija dočekuje Rudar

D. Vejo

Na pomolu je i drugo kolo Prve lige Republike Srpske.

U derbiju istog, u Banjaluci će se sastati Borac i Kozara. Domaćin u ovaj meč ulazi sa remijem iz prvog kola, dok Gradiščanci puni samopouzdanja putuju u Banja Luku iz razloga što su proteklog vikenda savladali ekipu Zvijezde 09 na svom terenu.

Dobar fudbal gledat će se i u I. Sarajevu. Tamošnja Slavija ugostit će ekipu Rudara iz Prijedora, a usljed renoviranja terena, meč će biti odigran na stadionu Famosa u Vojkovićima. 

Treći meč odigrat će se u Zvorniku, gdje će Drina dočekati Slogu iz Doboja, dok će se u Etno selu Stanišići sastati Zvijezda 09 i ekipa Slobode iz Mrkonjić Grada.

Svoja koplja će u Foči ukrstiti Sutjeska i Podrinje, a u posljednjem meču ali ne i po važnosti, snage će u Šamcu odmjeriti tamošnji Borac i Tekstilac iz Dervente.

Utakmice su na rasporedu ovog vikenda.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi