Derbi u Gradišci, Borac gostuje Slobodi MG

Prva liga RS

Derbi u Gradišci, Borac gostuje Slobodi MG

D. Vejo

Ovog vikenda, u šampionatu Srpske odigrat će se i treće kolo.

Kao derbi kola, etiketirana je utakmica u Gradišci gdje će snage odmjeriti tamošnja Kozara i Slavija iz I. Sarajeva. U ovaj meč, domaćin ulazi nakon poraza u prošlom kolu na gostovanju u Banjaluci od ekipe Borca, dok Slavija u isti ulazi s trijumfom. 

U drugom susretu, snage će u Mrkonjić Gradu odmjeriti tamošnja Sloboda i Borac iz Banja Luke, dok će u Doboju svoja koplja ukrstiti Sloga i Zvijezda 09.

Derventa će također biti uporište kvalitetnog fudbala jer Tekstilac dočekuje Sutjesku iz Foče, a svoje prve bodove ove sezone Rudar će tražiti na svom terenu protiv Borca iz Šamca.

Posljednji meč, ali ne manje važan biti će onaj u Janji, gdje Podrinje dočekuje zvorničku Drinu.

Sve utakmice su na rasporedu u subotu od 17 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi