Derbi u Mrkonjić Gradu, Sloga putuje u Foču

Prva liga RS, play-out

Derbi u Mrkonjić Gradu, Sloga putuje u Foču

D. Vejo

Ovog vikenda, odigraće se osmo kolo play-out faze Prve lige Republike Srpske, a gdje su zakazana tri susreta.

Sve oči biće uprte u Mrkonjić Grad, gdje domaća Sloboda dočekuje Zvijezdu 09 iz Etno sela Stanišići. Čedomir Ćulum i njegovi izabranici imaju samo jedan poraz i čak šest pobjeda do sada u ovoj fazi takmičenja, dok Bijeljinci igraju sa dosta oscilacija.

No, u posljednja tri kola svi žele da se dokazu, pa nam s toga ovaj susret obećava uzbudljiv fudbal. Isti je na programu sutra od 17.30 sati.

Slavija će priliku da nastavi seriju dobrih rezultata, tražiti pred svojom publikom u meču sa ekipom Borca iz Šamca, koja je već odavno osigurala put u niži rang takmičenja. 

Kao i prethodna, ova je utakmica zakazana za sutra od 17.30 sati.

U Foči će snage odmjeriti stari rivali Sutjeska i Sloga iz Doboja. Obje ekipe nalaze se u skromnoj formi te će predstojeći meč biti odlična šansa za dokazivanje.

Utakmica  je takođe u terminu od 17.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi