Derbi u Vojkovićima, Leotar dočekuje Velež

Počinje Druga liga RS Istok

Derbi u Vojkovićima, Leotar dočekuje Velež

D. Vejo

Od sutra i Druga liga Republike Srpske Istok kreće sa radom.

U derbiju kola, sastat će se Famos i Sloga Junajted u Vojkovićima. Nakon odlične prošle sezone, tim iz Istočne Ilidže sa dva nova imena napada titulu najboljeg tima u ligi ove sezone.

U Trebinju, Leotar će snage odmjeriti sa ekipom Veleža iz Nevesinja, dok će se u Brčkom sastati Ilićka 01 i Mladost iz Rogatice.

Donji Šepak biti će bojište gdje će susresti tamošnji Napredak i ekipa Mladosti iz Gacka, a u Višegradu Drina će dočekati tim Guber iz Srebrenice.

Bogutovo selo biće uporište odmjeravanja snage između domaće ekipe Mladosti i Proletera iz Dvorova, a posljednji susret biti će onaj u Brodcu između Jedinstva i Glasinca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi