Đermanović: Želim da dovedemo Želju tamo gdje mora da bude

Novi fudbaler tima sa Grbavice

Đermanović: Želim da dovedemo Želju tamo gdje mora da bude

Slovenački fudbaler Dejan Đermanović je danas službeno postao novi fudbaler sarajevskog Željezničara, koji je u proteklih desetak dana angažovao veliki broj pojačanja.

Ovaj 27-godišnjak na Grbavicu stiže iz Olimpije, za koju je u ovoj sezoni odigrao 11 utakmica i postigao tri gola.

"Drago mi je što dolazim u veliki klub kao što je Željezničar. Presretan sam zbog toga i nadam se da ću opravdati svoj dolazak u klub", rekao je Đermanović, te dodao:

"Svojim golovima i dobrim igrama želim uzvratiti povjerenje ljudima u klubu i navijačima. Ono što mogu obećati jeste da ću pustiti srce na terenu i veliku želju, a uz malo sreće doći će i golovi. Sa cijelim timom želim da dovedemo Želju tamo gdje mora da bude".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dejan Đermanović je sa Željezničarom potpisao dvogodišnji ugovor, a svojim novim saigračima će se priključiti u Međugorju.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi