Desaillyju Marseille ispred Milana

Liga prvaka

Desaillyju Marseille ispred Milana

Edmir Škorić

Nekadašnji odbrambeni igrač AC Milana, Marcel Desailly, neće biti podrška italijanskom klubu u susretu protiv Marseillea. Francuz se nada pobjedi kluba za kojeg od malena navija.

Milan će u okviru grupnih faza Lige prvaka dva puta sastati se sa francuskim Marseilleom, švicarskim Zurichom i španskim Realom iz Madrida. Nekadašnji francuski reprezentativac i odbrambeni igrač Rossonera Marcel Desailly tvrdi da će u italijansko-francuskim okršajima bodriti Marseille.

Trener Leonardo imat će na početku teško gostovanje na Veledromu, a Desailly koji je igrao za obje momčadi bodrit će Olympique.

"Nadam se da će mi Milan oprostiti, ali ja podržajem Marseille.
Od malena navijam za Marseille, iako je Milan klub koji mi je jako bitan.", izjavio je Francuz za Gazzetta Dello Sport.

Rođeni Ganac i bivši fudbaler Chelsea osvrnuo se i na loše rezultate italijanskog kluba.

"Milan je izgubio identitet tijekom posljednjih nekoliko godina i mislim da broj stranih igrača nije dao ono što se od njih očekivalo. Osim toga, klub se previše oslanja na stare igrače, trebali bi se oslanjati na one mlađe."

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.