Deschamps: Diaby je kompletan igrač

Deschamps: Diaby je kompletan igrač

Selektor reprezentacije Francuske, Didier Deschamps bio je zadovoljan sinoćnjom pobjedom svog tima nad Finskom te je posebno pohvalio strijelca jedinog pogotka, Diabyja.

"Diaby me ne treba ponovo uvjeravati. Vidio sam ga kako igra u Arsenalu. Očigledno ima dosta kvaliteta. On je kompletan veznjak, sposoban da uradi sve pa i da postigne gol. Naravno da mi je drago što ga imam na raspolaganju", rekao je Deschamps, a svoju izjavu nakon njega dao je i povratnik u redove reprezentacije, Diaby.

 

"Drago mi je što sam se vratio. Utakmica je završila pobjedom. To pruža veliku satisfakciju. Dugo me nije bilo u timu. Sretan sam, posebno zato što smo pobjedili. Prošlost je prošlost, sada moramo gledati u budućnost. Da li sam bitan u timu? Najvažnije je dati sve od sebe u svakoj utakmici", kazao je Diaby.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije