Deschamps: Ostala je još jedna stepenica do trona

Strateg Galskih pijetlova o finalu

Deschamps: Ostala je još jedna stepenica do trona

D. Vejo

Francuska je drugi finalist Evropskog prvenstva.

Tako su sinoć izgovarali mnogi sportski komentatori nakon utakmice između Francuske i Njemačke, koju su domaćini prvenstva dobili sa 2:0. U finalu, Galske pijetlove čeka selekcija Portugala. Da neće biti lako, dobro zna i strateg Francuza.

"Imamo malo vremena da se odmorimo. Svega tri dana ostalo je do velikog finala. Moji igrači sinoć su dali sve od sebe i ja sam im na tome veoma zahvalan. Sinoćnjim trijumfom napravili smo važan korak prema naprijed, ali još važniji je onaj u nedjelju. Na teren moramo izaći u najboljem svijetlu", zaključio je selektor Francuske, Didier Deschamps.

Deschamps ili Santos, znat ćemo u nedjelju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi