Despotović na probnom radu u MAS Taborskom
FOTO: RS-Sport.org

Despotović na probnom radu u MAS Taborskom

Adnan Beganović

Njegoš Despotović, 23-godišnji napadač Modriče Maxime, od ponedeljka se nalazi na probi u Češkom drugoligašu MAS Taborskom.

Ovaj brzonogi ljevak je u prethodnoj sezoni bio jedna od glavnih karika Modriče za koju je postigao šest golova. Na probi ostaje narednih sedam dana, te je za naš portal podijelio utiske iz Češke.

"U Češku sam došao na poziv agencije "Inter Sport Agency" iz Mostara i poslije prozivke i prvog treninga da se vidjeti da se radi o dosta dobro organizovanom klubu. Nadam se da ću u narednih sedam dana zadovoljiti ukuse trenera Romana Nadvornika te da ću potpisati ugovor sa Mas Taborskim," istakao je mladi napadač Modriče.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.