Deulofeu i Rafinha se vraćaju u Barcelonu

Barcelona ih vraća iz Evertona/Celte

Deulofeu i Rafinha se vraćaju u Barcelonu

Barcelona će u svoj kadar vratiti dvojicu igrača sa posudbe i oni će postati članovi ekipe za sezonu 2014/15. Riječ je o Deulofeuu i Rafinhi, koji su u prošloj sezoni nastupali za Everton i Celtu.

Ova dvojica igrača se dobro poznaju jer su godinama nastupali u ekipi Barcelone B i veoma su dobri prijatelji. Sada će imati priliku da nastupaju zajedno i u prvom timu,

"Ovdje sam naučio igrati fudbal. Divna je stvar vratiti se kući i želim u budućnosti učiti od svojih suigrača koji su fantastični.", izjavio je Rafinha.

Deulofeu je o svom angažmanu u Barceloni rekao

"Ja znam da je ovdje konkurencija ogromna i to je dobra stvar. Ja sam spreman da se borim za svoju šansu, to će predstavljati izazov za mene."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.