Devet igrača Reala na transfer listi
Sneijder napušta Kraljeve

Devet igrača Reala na transfer listi

Adnan Beganović

Nakon što su u svoje redove doveli Kaku i Ronalda te tako opustošili blagajnu, čelni ljudi Reala odlučili su na transfer listu staviti čak devet igrača te na taj način pribaviti novce za dovođenje još poneke zvijezde. 

Dolazak Pereza na čelo Reala najviše je pogodio holandsku koloniju u klubu jer na transfer listi nalazi se čak šest holandskih internacionalaca (Nistelrooy, Drenthe, Vaart, Robben, Huntelaar, Sneijder). Pored ove šestorice fudbalera u Realu više ne računaju na usluge Heinzea, Saviole i Diarre.

Prema pisanju portala Soccerlens Real je faksirao svoju transfer listu u nekoliko klubova Premiershipa i po svemu sudeći većina od ovih devet fudbalera svoju karijeru će nastaviti na Otoku.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.