Devetorica na transfer listi Vojvodine, među njima i Bilbija

Srbijanski mediji pišu

Devetorica na transfer listi Vojvodine, među njima i Bilbija

A. Beganović

Prema pisanju srbijanskih medija čelnici Vojvodine odlučili su na svojevrsnu transfer listu staviti čak devet fudbalera, a među njima je i mladi reprezentativac naše zemlje, Nemanja Bilbija.

Srbijanski mediji danas pišu da se Vojvodina priprema za reorganizaciju igračkog kadra, pa je radi toga i napravljena svojevrsna transfer lista na kojoj se nalzi devet fudbalera i to:  Aleksandar Kesić, Stefan Mijatović, Petar Škuletić, Vladimir Branković, Dejan Karan, Nemanja Bilbija, Yaw Antwi, Serginho Greene i Šaleta Kordić.

Šef stručnog štaba Vojvodine, Nebojša Vignjević, za srbijanske medije je potvrdio tačnost ovih informacija, ali je i dodao da će klub učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi igračima na koje ne računa pronašao odgovorajući angažman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.