Di Canio brani Tottija

Di Canio brani Tottija

Adnan Beganović

Nakon što je nesportskom proslavom pobjede uzburkao rimske duhove Francesco Totti se izvinuo  svima onima koje je uvrijedio, dok je nekadašnji kapiten Lazija kontraverzni Paolo Di Canio stao u njegovu odbranu.

"Žalim zbog svog postupka i izvinjavam se svima koje je moja proslava uvrijedila. Uhvatila me pobjednička euforija, ali nisam želio nikoga povrijediti", rekao je Totti za talijanske medije, dok je Di Canio izjavio:

"Naravno da ne volim Tottija i da mi se ne sviđa to što je uradio, ali to ljudi sa strane ne mogu da shvate. On mrzi Lacio i bio bi veoma sretan da ispadnemo iz lige. Isto tako bih ja, ali i velika većina navijača Lacija slavili kada Roma ne bi bila prvak. Ništa vulgarno nije pokazao, samo je bio iskren."


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.