Di Canio: Dok je Lotito u klubu u Lazio se ne vraćam

Italijan negirao navode italijanskih medija

Di Canio: Dok je Lotito u klubu u Lazio se ne vraćam

Medijska nagađanja kako će Paolo Di Canio naslijediti Vladimira Petkovića na klupi Lazija, vrlo brzo su odbačena. 

Petković na ljeto preuzima reprezentaciju Švicarske, u prvenstvu mu ne ide najbolje i sve se glasnije spominje promjena trenera pa ne bi bilo čudno da do promjene dođe i prije nego li je planirano.

„Ja kao trener Lazija? Dok je Lotito u klubu, za to nema apsolutno nikakve šanse. Ne volim ga i to nije nikakva tajna", kratko je prokomentirao priče o dolasku u Lazio Di Canio, te dodao:

„Klub je u teškoj situaciji i dosta stvari nije napravljeno na pravi način. Jasno je da trener više nema moć da pokrene tim i možda je pravo vrijeme za promjenu. Nije to Petkovićeva krivica, jednostavno je teško nastaviti s projektom kada zna da je došao do svog kraja.“ .

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.