Di Canio: Hodgson je stari lisac

Di Canio: Hodgson je stari lisac

Midhat Šljivak

Nekada kontroverzni italijanski fudbaler, a sada menadžer Swindona Paolo Di Canio, uporedio je vođenje repezentacije Engleske od strane Roy Hodgsona, kao onu Italije iz osamdesetih godina prošlog stoljeća.

"Hodgson je stari lisac i njegovo vođenje reprezentacije me podsjeća na italijanski tim iz osamdesetih godina. Mogu napraviti dosta problema slekciji Italije, koja je međutim možda u ovom trenutku malo bolja, jer imaju bolje individualce," rekao je 43-godišnji stručnjak.

Iako jedan od najboljih napadača svje generacije Di Canio nikad nije obukao dres seniorske reprezentacije Italije i to zbog ispada kojih je u karijeri imao poprilično.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti