Di Canio ponizno slušao kritike i uvrede od svojih navijača

Nakon poraza od WBA

Di Canio ponizno slušao kritike i uvrede od svojih navijača

Adnan Beganović

U okviru 5. kola Premiershipa Sunderland je jučer pretrpio poraz na gostovanju kod West Bromwich Albiona (3:0), a trene"Crnih mačaka", Paolo di Canio, nakon posljednjeg sudijskog zvižduka izvinio se navijačima i to na kakav način.

Naime, Di Canio je odmah otišao do tribine gdje su bili navijači Sunderlanda i izvinio im se, ali i pažljivo slušao njihove kritike i uvrede.

"Navijači su apsolutno u pravu. Želio sam im poručiti da se nikad ne predajem. Vjerujem u svoj sistem rada, a to što su zviždali je dio fudbala. Mislim da bih se isto ponašao da sam na njihovom mjestu", izjavio je Di Canio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.