Di Cannio: Balotellija treba išamarati

Di Cannio: Balotellija treba išamarati

Kontroverzni Paolo Di Canio nazvao je Marija Balotellija "egoistom", te je dodao kako je selektor Italije Cesare Prandelli trebao kažnjavati svog napadača.

Napadač Manchester Citya odigrao je odlično protiv Njemačke u polufinalu Eura 2012. kada je postigao dva gola, ali je pravio probleme u svlačionici, kada je optužio igrače Juventusa za "izdaju".

Aktuelni menadžer Swindona osuo je paljbu po svom sunarodnjaku, nazvavši ga egoistom.

"Mario Balotelli je jednostavno sebičan. Zaslužuje da ga se išamara. Protiv Njemačke je bio sjajan sa dva postignuta gola, ali na kraju svega vidio sam samo igrača koji je čekao posljednji sudijski zvižduk kako bi počeo slaviti. Balotelli ne igra za ekipu već samo za sebe", smatra Di Cannio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti