Di Francesco: Već mogu zamisliti kakva će biti atmosfera na Anfieldu

Roma gostuje Liverpoolu

Di Francesco: Već mogu zamisliti kakva će biti atmosfera na Anfieldu

E. Čaušević

Fudbaleri Rome sutra igraju u gostima protiv Liverpoola prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka.

Roma je napravila nevjerovatn podvig je je u četvrtfinalu bila bolja od Barcelone, a na putu do finala u Kijevu stoji im još samo Liverpool. Rimski tim danas je doputovao u Englesku, a trener ove ekipe Eusebio Di Francesco večeras je prisustvovao na konferenciji za novinare.

"Engleski stadioni su nevjerovatno lijepi i već mogu da zamislim kakva će atmosfera sutra biti na Anfieldu. Mi nismo navikli na takvu atmosferu, da su navijači odmah iza. Liverpool igrač kući, ali znamo da ćemo i mi imati podršku naših navijača", rekao je Di Francesco, te dodao :

"Najvažnije je da igramo kao ekipa. Liverpool je dosta drugačiji tim od Barcelone i morat ćemo biti na našem nivou da im pariramo. Igrat ćemo sigurno drugačije, ali ne smijemo se opuštati u ovakvim utakmicama gdje vas samo jedna greška može skupo koštati. Sastav otprilike znam, a jedina dilema je još da li će igrati Schick ili Cengiz Under".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije