Di Maria naredne sedmice potpisuje za PSG

Argentinac napušta Manchester United

Di Maria naredne sedmice potpisuje za PSG

Sudeći po pisanju francuskih medija, transfer Angela Di Marije u Paris Saint-Germain je završena stvar. 

Di Maria će navodno tijekom naredne sedmice u Dohi obaviti liječnički pregled, a potom potpisati ugovor sa aktuelnim šampionom Francuske. Očekuje se da će Paris Saint-Germain na ime obeštećenja platiti 63 miliona eura, bez bonusa.

Argentinac bi u novom klubu trebao zarađivati oko 12 miliona eura, a ukoliko se transfer realizuje Manchester United će nakon prošlogodišnjeg transfera iz Reala biti na gubitku oko 20 miliona eura. 

Podsjećamo, Di Maria se na Old Traffordu nije uspio prilagoditi na najbolji mogući način i od strane kluba je kažnjen sa 500.000 eura jer se nije pojavio na pripremama. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.