Di Maria se pismom oprostio od navijača Uniteda

Potpisao za PSG

Di Maria se pismom oprostio od navijača Uniteda

Argentinski reprezentativac Angel Di Maria je nakon natezanja koje je trajalo nekoliko mjeseci konačno potpisao ugovor sa francuskim PSG-om.

Kako prenose tamošnji mediji, PSG je za dovođenje Di Marije izdvojio svotu od 63 miliona eura i ovo je ujedno drugi najveći prijelaz u povijesti francuskog nogometa, tik do transfera Edinsona Cavanija. 

Di Maria se prethodno nije najbolje snašao u Manchester Unitedu, a nakon što je i službeno napustio Old Trafford, odlučio je napisati oproštajno pismo u kojem se prvo nahvalio svim navijačima. 

"Pišem ovo pismo kako bi se zahvalio čitavoj obitelji Manchester Uniteda što su mi pružili podršku tijekom mog boravka u Engleskoj. Kada su me u Unitedu izabrali da budem dio momčadi to je za mene bila izuzetna čast jer znam koliko je ovaj klub velik. Ipak, očekivanja su bila velika od mene i svjestan sam kako nisam pružio najbolji nogomet i zbog toga mi je žao. Ali, u životu jednog nogometaša ponekad se dogodi nešto neočekivano. Garantiram vam da razlog nije manjak zalaganja. Nogomet nije matematika i ponekad neke stvari izmaknu kontroli i stvari ne ispadnu onako kako bi vi to htjeli. Ispičavam se što u ovom velikom klubu nisam uspio kako smo se svi nadali. Želio bih se zahvaliti čitavoj upravi Uniteda kao i svima u stručnom stožeru te igračima što su mi pružili nevjerojatnu potporu. TAkođer veliko hvala svim navijačima koji su uvijek vjerovali u mene i pružili mi veliku ljubav. Sad je vrijeme da okrenem novu stranicu u životu, a ona se zove PSG, ali veliki Manchester United će zauvijek imati veliko mjesto u mojem srcu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.