Di Maria u La Pazu tokom susreta uzimao kisik

Di Maria u La Pazu tokom susreta uzimao kisik

Adnan Beganović

U okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Argentina je u La Pazu remizirala sa domaćom Bolivijom (1:1).

Na jednom od najtežih gostovanja Argentina je uspjela ostati neporažena. Istina, mnogi će reći da je samo bod argentinske reprezentacije veliko iznenađenje, no ukoliko se u obzir uzmu uslovi za igru na stadionu Hernando Siles u La Pazu, onda se može reći da se Argentinci kući vraćaju zadovoljni.

Poznato je da se La Paz nalazi na nadmorskoj vidii od oko 3.600 metara, te da je u takvim uslovima za sve reprezentacije, osim za domaću, gotovo nemoguće igrati, a kakvi su uslovi vladali tokom sinoćnjeg susreta najbolje govori trenutak kada Angel Di Marija tokom jedne pauze uzima kisik kako bi se oporavio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti