Di Maria: Veoma sam sretan

Real osvojio 32. izdanje Santiago Bernabeu Trofeja

Di Maria: Veoma sam sretan

U debiju pred navijačima Real Madrida Angel Di Maria je postigao prekrasan pogodak u pobjedi Reala nad urugvajskim prvakom Penarolom (2:0) u okviru 32. izdanja Santiago Bernabueu Trofeja, koji se igra svake godine uoči početka nove sezone.

"Veoma sam sretan zbog dobro odigrane utakmice i zbog postignutog pogotka.Napravili smo dobar posao pobjedivši u posljenjoj utakmici pred novu sezonu. Igrali smo dobro u prvom dijelu, u drugom nešto lošije, ali srećom, postigli smo pogodak", rekao je nakon utakmice Angel Di Maria, pojačanje Reala iz Benfice.

Angel Di Maria se nada kako će njegove dobre igre u pripremnim utakmicama biti jasan signal Joseu Mourinhu da zaslužuje mjesto u početnih jedanaest, te se nada kako će Real uspješno otvoriti novu sezonu protiv Mallorce u nedjelju.

"Na početku meča sam bio malo nervozan, ali se sve dobro završilo. Nadam se da ću izboriti mjesto u početnom sastavu. Svi smo naporno radili kako bi se izborili za svoje mjesto, kako na treningu, tako i na utakmicama. Želimo dobar start u novu sezonu i nadam se da ćemo upisati pobjedu na otvaranju", rekao je igrač utakmice protiv Penarola.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.