Di Marzio: Mihajlović zove Mandžukića u Bolognu
Foto: EPA

Mihajlovićev klub ostao bez prvog napadača i očajnički treba zamjenu

Di Marzio: Mihajlović zove Mandžukića u Bolognu

Ako je vjerovati natpisima Gianluce Di Marzija, bivši hrvatski reprezentativac, Mario Mandžukić nalazi se na radaru Bologne . Trener Bologne Siniša Mihajlović je u potrazi za napadačem nakon što mu se u kup susretu ozlijedio Federico Santander.

Santander će izvan terena provesti četiri mjeseca zbog ozljede ligamenata u desnom koljenu te će sljedećeg utorka biti podvrgnut operaciji.
Na listi mogućih pojačanja nalazi se ime Hrvata Marija Mandžukića koji traži novi klub nakon napuštanja Al-Duhaila iz Katara. U tom je klubu Mandžukić proveo samo šest mjeseci, postigavši dva gola u osam nastupa.

Gianluca Di Marzio također još piše kako je nedavno Mandžukić odbio ponude Aston Ville i West Hama, dok su u Italiji za njega bili zainteresirani Fiorentina i Benevento. Ipak, prema dostupnim informacijama tijekom ovog ljeta Mandžukić je odbio ponude Lokomotiva iz Moskve i Bešiktaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi