Di Matteo: I sretni smo, ali i tužni

U Schalkeu pomiješana osjećanja

Di Matteo: I sretni smo, ali i tužni

E. Škorić

Roberto di Matteo, italijanski stručnjak na klupi Schalkea, kaže da njegovi igrači mogu da budu u istom trenutku i sretni i tužni.

Schalkeu je zaista malo nedostajalo. Imao je njemački klub 4:3 vodstvo u Madridu, i pobjedu naravno, ali bi još jedan postignuti gol donio četvrtfinale i eliminisanje Reala.

“Igrali smo sjajnu utakmicu, veliku. Sanjali smo prolaz. Postigli smo jednom Realu četiri gola, a ispali smo. Sretni smo, ali i tužni”, kazao je Di Matteo, dodavši:

“Nismo imali sreće, pogodili smo okvir gola u obje utakmice. Ronaldo je činio razliku i u prvoj utakmici, a i ovaj put”.

Dodao je kako Realu nije bilo lako igrati, te da je, i pored ovog poraza, Carlo Ancelotti i dalje veliki trener.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.