Di Matteo neodlučan oko sastava u finalu FA Cupa

Di Matteo neodlučan oko sastava u finalu FA Cupa

Midhat Šljivak

Menadžer Chelseaja Roberto Di Matteo izjavio je danas kako je neodlučan oko izbrora prvih jedanaest fudbalera za meč finala FA Cupa kojeg Plavci igraju u subotu na Wembleyu protiv Liverpoola.

Italijanski trener najviše dvojbi ima oko napadača jer će kako stvari stoje zaigrati samo sa jednim, a dvojba je, ili Fernando Torres ili Didier Drogba.

"Igramo sa Newcastleom u srijedu i moramo prvo tu utakmicu apsolvirati, i tek ćemo onda razmišljati o finalu. Dobro je što imamo igrače koji su puni samopouzdanja i koji vjeruju u sebe. Svi žele igrati i na treninzima se bore za pozicije, što je fantastično," rekao je Di Matteo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.