Di Matteo zabrinut za Torresa

Di Matteo zabrinut za Torresa

Midhat Šljivak

Menadžer Chelseaja Roberto Di Matteo priznao je kako je zabrinut za španskog napadača Fernanda Torresa zbog vrlo loših igara u ovoj sezoni.

Torres je od januara prošle godine kada se pridružio ekipi sa Stamforde Bridgea postigao samo pet golova, što je izazvalo dosta nezadovoljstva uprave i navijača jer su od pojačanja plaćenog 50 miliona funti mnogo više očekivali.

"On ima psihološki problem koji samo on  može riješiti. Mora se koncentrisati samo na igru , a ne na postizanje golova. Mora se riješiti mišljenja o tome koliko je novca plaćen, ostalo će doći samo od sebe", rekao je Di Matteo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.