Di Matteo želi defanzivca Srbije

Matija Nastasić na meti Schalkea

Di Matteo želi defanzivca Srbije

Roberto Di Matteo želi pojačati redove Schalkea, a jedan od onih za čije je usluge Talijan zainteresovan je i defanzivac Srbije i Manchester Cityja, Matija Nastasić. 

Predsjednik ekipe iz Gelsenkirchena potvrdio je za njemački Bild da je Schalke zainteresovan za usluge Matije Nastasića, koji je izgubio svoje mjesto u timu Manuela Pellegrinija. 

Schalke Nastasića želi dovesti na posudbu, sa opcijom kupovine na kraju sezone. Nastasić ugovor sa Manchesterom ima do 2017. godine, a Građani za defanzivca žele 21 milion eura. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.