Di Stefano misli da Mourinho može osvojiti Ligu prvaka

Legenda Real Madrida dala podršku Mourinhu

Di Stefano misli da Mourinho može osvojiti Ligu prvaka

Alfredo Di Stefano vjeruje da Jose Mourinho može Madriđanima donijeti Ligu prvaka uprkos problemima u prvenstvu. 

Legenda Real Madrida je uvejerena da bi Portugalac nakon deset godina u Madrid mogao donijeti trofej Lige prvaka. "Mi imamo odličnu ekipu i pravog trenera koji mogu ekipu povesti pravim putem i ka desetom trofeju u Ligi prvaka. Ima onih koji imaju urođen talenat da se povežu sa ljudima. Real Madrid ima isti da se uveže sa trofejom Lige prvaka, a to nam je trenutno najpotrebnije," rekao je Di Stefano. 

 

Dodao je Di Stefano da ekipa treba izvući pouke iz poraza u Primeri. "Mi moramo prihvatiti činjenicu da je neuspjeh neophodni dio kasnijeg uspjeha. Zbog toga moramo izvući pouke iz poraza u ligi. U fudbalu je sve moguće i zbog toga moramo prihvatiti činjenicu da su porazi, kao i pobjede sastavni dio fudbala," rekla je legenda kluba iz Madrida. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.