Diaby: Chamakh je ono što nam je trebalo

Diaby: Chamakh je ono što nam je trebalo

Veznjak Arsenala, Vassiriki Abou Diaby koji je trenutno povrijeđen, pohvalio je nova pojačanja Topnika, a posebno marokanskog napadača, Marouane Chamakha.

Arsenal je ove sezne potrošio vrlo malo novca na pojačanja, no ona su se potvrdila kao veoma kvalitetna, a tim Arsena Wengera još uvijek je u realnim šansama za borbu za titulu.

"Nova pojačanja su nam donijela dosta toga, pogotovo Marouane koji je drugačiji profil napadača od Van Persiea. Sjajno igra glavom i to je pravi bonus, jer mnogi naši igrači idu na stranu odakle upućivaju centaršuteve", rekao je 24-godišnji reprezentativac Francuske, Abou Diaby, te dodao:

"Marouane ima dobar instikt u šesnaestercu. On odrađuje veličanstveno svoju ulogu, on je napadač koji nam je bio potreban."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije