Diaby ponovo povrijeđen

Diaby ponovo povrijeđen

Abou Diaby, vezni igrač Arsenala, doživio je povredu tetive, te vjerovatno neće moći nastupiti protiv Wigana, u subotnjoj utakmici Premiershipa.

Francuski internacionalac je propustio veći dio sezone, jer je ljetos imao operaciju koljena. Kada se konačno oporavio od te ozljede, zadobio je ozljedu mišića, koja ga je udaljila od zelenih terena. Prošle sedmice je konačno zaigrao protiv Fulhama, a sada se ponovo suočava sa mogućim neigranjem.

"Abou Diaby se ponovo povrijedio, ali nije u pitanju teža ozljeda. Ipak, u ovom momentu mu je jako teško, jer je naporno radio na svojoj spremi, nakon niza ozljeda. Bojao sam se da se nikada neće vratiti na prijašnji nivo, nakon operacije koljena. Ipak, sada sam uvjeren da će se vratiti u punom sjaju", rekao je menadžer Arsenala, Arsene Wenger.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije