Diarra: Planiram ostati do kraja ugovora

Dobro mu u Madridu

Diarra: Planiram ostati do kraja ugovora

Edmir Škorić

Lassana Diarra, francuski reprezentativac i nogometaš madridskog Reala, izrazio je želju da do kraja ugovora ostane dio kraljveske obitelji.

Diarri, inače, tekući ugovor važi do ljeta 2013. godine, no prema svemu sudeći odradit će ga do kraja. Bar je to njegova namjera.

"Imam ugovor s Realom do 2013. godine i volio bih ga do kraja završiti. Trenutno mi je stalo jedino do uspjeha Reala. Nastojim da izborim svoje mjesto u početnom sastavu", kazao je Francuz za španjolski dnevnik AS.

Treba kazati da je ovaj nogometaš veznog reda ovog ljeta bio jako blizu Tottenhamu, no na kraju se transfer nije dogodio. Da računa na njega, trener Jose Mourinho pokazao je u prvoj utakmici Lige prvaka po skupinama, kada je u igru ušao na Maksimiru protiv Dinama (0:1).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.