Napadač Zvijezde iz Gradačca

Diatta: Imamo dobru ekipu i očekujemo pobjedu nad Sarajevom

Zvijezda iz Gradačca okončala je pripreme u Antaliji, a ekipa koju sa klupe predvodi Petar Šegrt upisala je pobjedu, remi i dva poraza.

Ono što svakako može radovati sve navijače Zvijezde jeste povratak Secoube Diatte u puni trenažni proces. Napadač Zvijezde spreman je da opet trese mreže na premijerligaškim terenima. 

"Imali smo dobre uslove, dobro smo igrali u Antaliji i sutra je povratak u Bosnu i Hercegovini. Bio sam malo povrijeđen, sada se vraćam i sada je sve dobro. Nisam vidio nikoga iz Sarajeva, samo skauta Ermina Avdića. Mi smo se sada digli, imamo dobru ekipu i očekujemo pobjedu protiv Sarajeva," kaže Diatta. 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.